Biesjoe - Biesjoe

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Biesjoe

Biesjoe is opgestart door Nancy Frederix in 2008.
In 2007 behaalde ik mijn diploma van instructrice zilverklei niveau 1 en 2. Ik ben dan thuis en op verplaatsing workshops gaan geven.
Er kwam ook  vraag om juwelen op bestelling te maken, geheel naar hun smaak en ontwerp.
Daaruit zijn dan de openhuisdagen ontstaan zodat ik mijn creaties kon tonen en verkopen. Om dit wat aan te kleden ben ik ook sjaals, handtassen, juwelen en flip flops van Batucada en vintage juwelen gaan verkopen. In 2011 ben ik met mijn webshop begonnen.
Het is altijd leuk om juweeltjes te maken voor een bepaalde gebeurtenis, outfit,... Omdat ik niet zo thuis was in deze sector ben ik de cursus kleur-en stijlconsulente gaan volgen in de schoonheidsschool. Hiervoor moesten we een map (eindwerkje) maken en opzoek naar voorbeelden van kleren, stijlen,... Zo kwam ik terecht op de website van Friendtex. Het was een collectie die me onmiddellijk opviel en heel erg aansprak.
Sinds 2014 werk ik ook als consulente voor Friendtex. Ik geef homeparty's en thuis doe ik een opendeurdagen. Friendtex brengt 2x per jaar een collectie uit en deze collectie heb ik dan een 4tal weken in mijn bezit.
Ik ben nogal leergierig en heb dan in 2015 besloten om nog een cursus pedicure te volgen aan de cvo te Mol. Eind juni 2016 heb ik dan mijn diploma pedicure behaald. September 2016 ga ik de cursus speciale technieken (pedicure) nog volgen.
Je kan dus voor vele dingen bij Biesjoe terecht.
Voor eventuele vragen of opmerkingen kan je altijd een mailtje sturen naar info@biesjoe.be of telefonisch contact opnemen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu